Rafue 9. Aiñɨra urukɨ uai (1996)
Jaae nɨɨno mooma buinaima iidɨ iogobe uidanote naana nɨɨ kakaiyena fɨdɨyena moomaka uidanotɨ mooma buinaima jaae nɨɨ mameka uai iidɨ jagɨyɨ jaa nɨɨ fɨbiyena jaa nɨɨ kaɨmo oni fɨekano