Evaluation of Digestible lysine levels in diets with high energy density for finishing pigs
- Autores:
-
Colina R, Janeth
Díaz E, Miguel
Manzanilla M, Luis
Araque M, Humberto
Martínez G, Gonzálo
Rossini V, Mario
Jerez-Timaure, Nancy
- Tipo de recurso:
- Article of journal
- Fecha de publicación:
- 2015
- Institución:
- Universidad de Córdoba
- Repositorio:
- Repositorio Institucional Unicórdoba
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.unicordoba.edu.co:ucordoba/5267
- Acceso en línea:
- https://repositorio.unicordoba.edu.co/handle/ucordoba/5267
https://doi.org/10.21897/rmvz.55
- Palabra clave:
- Amino acids
backfat thickness
barrows
growth
pork
urea
- Rights
- openAccess
- License
- https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/
Description not available. |