Implementación parcial del Sistema de gestión de inocuidad alimentaria ISO 22000 en Productos Alimenticios DIMAR Ltda

Productos Alimenticios DIMAR Ltda. identified its customers’ needs for safe products. That´s the reason why they decided to implement the Harmlessness Management System under the ISO 22000 Standard. The system structure starts with the good manufacturing practices implementation, then the risks and...

Full description

Autores:
Lanza Angulo, Luz Nancy
Meneses Martinez, Martha Patricia
Tipo de recurso:
Fecha de publicación:
2009
Institución:
Universidad Santo Tomás
Repositorio:
Repositorio Institucional USTA
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.usta.edu.co:11634/41954
Acceso en línea:
https://revistas.usantotomas.edu.co/index.php/signos/article/view/890
http://hdl.handle.net/11634/41954
Palabra clave:
food harmlessness
ISO 22000 standard
quality management.
inocuidad alimentaria
Norma ISO 22000
gestión de la calidad
Rights
License
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