Estudio de factibilidad para la creación de la empresa “el huerto del Quindío” dedicada a la producción y comercialización de productos alimenticios verduras mixtas picadas en el municipio de Calarcá, Quindío.

Below is the research work carried out in the municipality of Calarcá Quindío, which allows to observe the current situation of the market in the locality and the acceptance of a food product such as chopped mixed vegetables, in order to carry out a feasibility study for the creation of the company...

Full description

Autores:
Vergara Arango, Sandra Janet
Tipo de recurso:
Trabajo de grado de pregrado
Fecha de publicación:
2012
Institución:
Universidad del Quindío
Repositorio:
Repositorio Universidad del Quindío
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:bdigital.uniquindio.edu.co:001/2580
Acceso en línea:
https://bdigital.uniquindio.edu.co/handle/001/2580
Palabra clave:
Estudio de factibilidad
producción y comercialización de verduras
Rights
openAccess
License
Derechos Reservados - Universidad del Quindio, 2012
Description
Summary:Below is the research work carried out in the municipality of Calarcá Quindío, which allows to observe the current situation of the market in the locality and the acceptance of a food product such as chopped mixed vegetables, in order to carry out a feasibility study for the creation of the company "El Huerto del Quindío"