Sensory analysis of cacao liquor (Theobroma cacao L.) in cultivars with different origins grown in the Colombian tropics

The sensory profile of 16 cacao cultivars with different origins from the producing areas of the departments of Arauca, Huila and Santander in Colombia was evaluated. This study used the Laboratorio de Calidad Integral de Cacao of the Instituto Nacional de Investigaciones Agropecuarias (INIAP) at th...

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Autores:
Tipo de recurso:
http://purl.org/coar/resource_type/c_6918
Fecha de publicación:
2023
Institución:
Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia
Repositorio:
RiUPTC: Repositorio Institucional UPTC
Idioma:
eng
OAI Identifier:
oai:repositorio.uptc.edu.co:001/17042
Acceso en línea:
https://revistas.uptc.edu.co/index.php/ciencias_horticolas/article/view/15876
https://repositorio.uptc.edu.co/handle/001/17042
Palabra clave:
Calidad
Perfil sensorial
Sabores
Aromas
Cacao
Quality
Sensory profile
Flavors
Aromas
Cacao
Rights
License
Copyright (c) 2023 Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas