Sensory analysis of cacao liquor (Theobroma cacao L.) in cultivars with different origins grown in the Colombian tropics
The sensory profile of 16 cacao cultivars with different origins from the producing areas of the departments of Arauca, Huila and Santander in Colombia was evaluated. This study used the Laboratorio de Calidad Integral de Cacao of the Instituto Nacional de Investigaciones Agropecuarias (INIAP) at th...
- Autores:
- Tipo de recurso:
- http://purl.org/coar/resource_type/c_6918
- Fecha de publicación:
- 2023
- Institución:
- Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia
- Repositorio:
- RiUPTC: Repositorio Institucional UPTC
- Idioma:
- eng
- OAI Identifier:
- oai:repositorio.uptc.edu.co:001/17042
- Acceso en línea:
- https://revistas.uptc.edu.co/index.php/ciencias_horticolas/article/view/15876
https://repositorio.uptc.edu.co/handle/001/17042
- Palabra clave:
- Calidad
Perfil sensorial
Sabores
Aromas
Cacao
Quality
Sensory profile
Flavors
Aromas
Cacao
- Rights
- License
- Copyright (c) 2023 Revista Colombiana de Ciencias Hortícolas