Morphological Characterization of Selenicereus megalanthus (K. Schum. ex Vaupel) Moran in the Province of Lengupá / Morphological Characterization of Selenicereus megalanthus (K. Schum. ex Vaupel) Moran in the Province of Lengupá

AbstractThe yellow pitahaya, Selenicereus megalanthus (K. Schum. ex Vaupel) Moran, is considered an exotic fruit and is an essential product for the horticulture sector with significant demand mainly due to its flavor, appearance, quality, and nutrapharmaceutical properties. In addition, it has mark...

Full description

Autores:
Tipo de recurso:
Fecha de publicación:
2016
Institución:
Universidad Pedagógica y Tecnológica de Colombia
Repositorio:
RiUPTC: Repositorio Institucional UPTC
Idioma:
eng
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OAI Identifier:
oai:repositorio.uptc.edu.co:001/15177
Acceso en línea:
https://revistas.uptc.edu.co/index.php/ciencia_en_desarrollo/article/view/4072
https://repositorio.uptc.edu.co/handle/001/15177
Palabra clave:
Cactaceae
Diversity
Descriptors
phylloclades.
Biología Molecular
Rights
License
Derechos de autor 2016 CIENCIA EN DESARROLLO
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