Resa i Colombia : aren 1825 och 1826 : v. 1 / Carl August Gosselman, lieutenant vid kongl majits flotta (1828)
Cap. I. Utseglingen -- Cap. II. Cartagena -- Cap. III. Santa Marta -- Cap. IV. Resa frán Santa Marta till Cartagena -- Cap. V. Cartagena -- Cap. VI. Resa fran Cartagena till Mompox -- Cap. VII. Mompox -- Cap. VIII. Resa pa Magdalena -- Cap. IX. Resa pa ofra Magdalena -- Cap. X. Res apa ófra Magdalena och Nare-Floden