Resa i Norra Amerika : sednare delen : v. 2 / af Carl August Gosselman K. M. F. (1835)
Kap. IX. Resa till hufvudstaden -- Kap. X. Staden Washington -- Kap. XI. Nord-Amerik. Statsforfattningen -- Kap. XII. Forenta Staterna -- Kap. XIII. Nord-Amerikanska krigsmakten -- Kap. XIV. Nord-Amerikanerna -- Kap. XV. Aterresan