Plan de exportación para el calzado y los artículos de marroquinería de la marca “Color en Leche”
120 páginas
- Autores:
-
Echeverri Giraldo, María Isabel
Peláez Arango, Natalia
- Tipo de recurso:
- Fecha de publicación:
- 2006
- Institución:
- Universidad EIA .
- Repositorio:
- Repositorio EIA .
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repository.eia.edu.co:11190/3544
- Acceso en línea:
- https://repository.eia.edu.co/handle/11190/3544
- Palabra clave:
- Calzado y marroquinería
Mano de obra
Ventaja competitiva
Footwear and leather industry
Labor
Competitive advantage
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Sus productos presentan ventaja competitiva y generan un alto nivel de satisfacción a sus clientes, quienes buscan comodidad y a la vez diseños exóticos. El mercado objetivo que busca atenderse con los productos de la marca se centra en un público femenino que quiere estar a la vanguardia de la moda, luciendo prendas y artículos originales.ABSTRACT: The colombian footwear and leather industry shows potential growth due to handicrafts have favorable acceptance at international markets. And because of the intensive handwork of “Color en Leche” articles, a business opportunity for the brand becomes clear in other markets. “Color en Leche” is an specialized brand in the design of articles of footwear and leather goods, that is known for innovating in the market, thanks to its exclusive leather dye techniques. These products present competitive advantages an offer high satisfaction levels to clients, who look for exotic designs and comfort. The target market that the brand looks forward to is focus in a female public who want to be at the vanguard of fashion, wearing original clothes and accessories. To achieve brand status, the following thesis proposes and exportation project as a tool for the international process, it has three phases during the ones it becomes important to analyze the internal enterprise operation, the possible markets and the best way to reach them. The project development requires the previous enterprise preparation through internal strengthening and growth strategies to accomplish the mean objective of brand status achievement in the national and international markets.PregradoIngeniero(a) Administrativo(a)application/pdfspaUniversidad EIAIngeniería AdministrativaEscuela de Ciencias Económicas y AdministrativasEnvigado (Antioquia, Colombia)Derechos Reservados - Universidad EIA, 2006https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/info:eu-repo/semantics/openAccessAtribución-NoComercial-SinDerivadas 4.0 Internacional (CC BY-NC-ND 4.0)http://purl.org/coar/access_right/c_abf2Plan de exportación para el calzado y los artículos de marroquinería de la marca “Color en Leche”Trabajo de grado - Pregradoinfo:eu-repo/semantics/bachelorThesisinfo:eu-repo/semantics/publishedVersionTexthttps://purl.org/redcol/resource_type/TPhttp://purl.org/coar/version/c_970fb48d4fbd8a85http://purl.org/coar/resource_type/c_7a1fCalzado y marroquineríaMano de obraVentaja competitivaFootwear and leather industryLaborCompetitive advantagePublicationORIGINALEcheverriIsabel_2006_PlanExportaciónCalzado.pdfEcheverriIsabel_2006_PlanExportaciónCalzado.pdfTrabajo de gradoapplication/pdf691171https://repository.eia.edu.co/bitstreams/9dc88f84-0041-4738-8feb-e2515f2a91d9/downloadbf1590225dedaaa5454c362f0245d28fMD51LICENSElicense.txtlicense.txttext/plain; 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