PRODUCCIÓN DE AGUA ELECTROLIZADA PARA ELIMINACIÓN DE MICROORGANISMOS EN LECHUGA

We carried out the building of one electrolytic cell for production of electrolysed oxidizing (EO) water. We frequently tested pH and available chlorine (residual chlorine). The efficacy of EO water (14 ppm available chlorine and pH 2,7 +/- 0.2) was evaluated with the strain E.coli ATCC 25999 (exper...

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Autores:
Chaves, Gustavo Adolfo; Departamento de Microbiología, Facultad de Ciencias, Pontificia Universidad Javeriana, Bogotá
Medina Rojas, Iván Darío; Departamento de Microbiología, Facultad de Ciencias, Pontificia Universidad Javeriana, Bogotá
Galvis De Colmenares, Beatriz; Departamento de Microbiología, Facultad de Ciencias, Pontificia Universidad Javeriana, Bogotá
Mercado Reyes, Marcela María; Departamento de Microbiología, Facultad de Ciencias, Pontificia Universidad Javeriana, Bogotá
Carrascal Camacho, Ana Karina; Departamento de Microbiología, Facultad de Ciencias, Pontificia Universidad Javeriana, Bogotá
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2004
Institución:
Pontificia Universidad Javeriana
Repositorio:
Repositorio Universidad Javeriana
Idioma:
eng
OAI Identifier:
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Acceso en línea:
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Celda electrolítica; agua EO; cloro residual; microbiocida; pH; lechuga
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openAccess
License
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