Potencial antioxidante de los extractos obtenidos del pericarpio y la semilla del fruto de Garcinia mangostana L. Según el método de extracción

Scientific studies have shown that the methods of extraction of solutions derived from plant raw materials may adversely affect plant´s antioxidant capacity. Moreover, the study of the potential use of plant residues (exocarp and seed) ensures the generation of added value to productive chains and t...

Full description

Autores:
Paula Andrea León P.
Olga Marín M.
Ortiz Aguilar, Jannet
Maikel Suárez R.
Yudtanduly Acuña M.
Carlos Zuluaga D.
Deivis Suárez R.
Tipo de recurso:
Article of journal
Fecha de publicación:
2016
Institución:
Universidad Cooperativa de Colombia
Repositorio:
Repositorio UCC
Idioma:
OAI Identifier:
oai:repository.ucc.edu.co:20.500.12494/42164
Acceso en línea:
https://doi.org/10.22490/21456453.2349
http://ojs.urepublicana.edu.co/index.php/pensamientorepublicano/article/view/355
https://hdl.handle.net/20.500.12494/42164
Palabra clave:
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Pericarp
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