Effect of beans, other food products, and inorganic residues from foods in vitro gas production by Clostridium perfringens and the influence of basal medium composition on the response to supplements of foods and ash residues.
Fríjol-Phaseolus vulgaris
- Autores:
-
Ceballos Bueno, Edgar
- Tipo de recurso:
- Doctoral thesis
- Fecha de publicación:
- 1971
- Institución:
- Agrosavia
- Repositorio:
- Agrosavia
- Idioma:
- spa
- OAI Identifier:
- oai:repository.agrosavia.co:20.500.12324/28890
- Acceso en línea:
- http://hdl.handle.net/20.500.12324/28890
- Palabra clave:
- Fisiología animal nutrición - L51
Gases
Producción
Efectos residuales
Fríjol
Residuos de cosechas
Microorganismos
Clostridium
Alimentación de los animales
Pollo
Medio de cultivo
Antibióticos
Métodos
Cultivo in vitro
Hortalizas y plantas aromáticas
- Rights
- License
- Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International
Summary: | Fríjol-Phaseolus vulgaris |
---|