Effect of beans, other food products, and inorganic residues from foods in vitro gas production by Clostridium perfringens and the influence of basal medium composition on the response to supplements of foods and ash residues.

Fríjol-Phaseolus vulgaris

Autores:
Ceballos Bueno, Edgar
Tipo de recurso:
Doctoral thesis
Fecha de publicación:
1971
Institución:
Agrosavia
Repositorio:
Agrosavia
Idioma:
spa
OAI Identifier:
oai:repository.agrosavia.co:20.500.12324/28890
Acceso en línea:
http://hdl.handle.net/20.500.12324/28890
Palabra clave:
Fisiología animal nutrición - L51
Gases
Producción
Efectos residuales
Fríjol
Residuos de cosechas
Microorganismos
Clostridium
Alimentación de los animales
Pollo
Medio de cultivo
Antibióticos
Métodos
Cultivo in vitro
Hortalizas y plantas aromáticas
Rights
License
Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International
Description
Summary:Fríjol-Phaseolus vulgaris